Kihívás önmagadért -12.nap

12. nap.
Nézzük az újabb állomást!
Központi gondolat:
Az összes lehetőség határtalan óceánjába helyezem a szándékomat és engedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül végezze a dolgát.”
Üdvözöllek a 12. napon!
Mai feladat:
Beszélj az édesanyáddal/írj neki, és kérdezd meg tőle, mi volt a legnagyobb fájdalma/csalódása. (Ne feltételezd azt, hogy tudod a választ. Beszélj vele/írjál neki és engedd, hogy ő maga mondja el neked – még akkor is, ha ez a dolog pont az, amire gondoltál).
Azt is kérdezd meg tőle, mi volt az az egy álom, amit nem váltott valóra és minden áron szeretett volna megvalósítani.
Ezt jegyezd fel magadnak a füzetedbe!
Ha anyukád már nincs velünk többé a fizikai síkon, vagy nem tudod ezeket a kérdéseket feltenni neki, akkor lásd őt a tudatod szemével! Mentálisan fókuszálj rá, kapcsolódj hozzá! Írd le mit érzel! Meg mielőtt ezt elkezdenéd, javaslom tölts el pár percet azzal, hogy a tudatodban egy képet alkotsz róla! Idézz fel közös emlékeket! Ténylegesen kapcsolódj hozzá, mielőtt elkezdesz írni.
Ha készen vagy, csináld végig ezt a feladatot apukáddal is, és jegyezd fel válaszait!
Szanszkrit Mantra: :: Om Ritam Namah ::
A szándék és a vágy törvénye: „A tetteim és vágyaim támogatva vannak a kozmikus intelligencia által.”
Központi gondolat: „Az összes lehetőség határtalan óceánjába helyezem a szándékomat és engedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül végezze a dolgát.”
Továbbra is bízz a folyamatban és légy szemtanúja a csodának! ❤️🙏
Meditáció magyarul:
Meditáció angolul:
Üdvözöllek a 12. Napon!
Kifejlett bőségtudattal az életet egy mágikus kalandnak fogjuk fel, amelyben teljesülnek vágyaink kegyelemmel, könnyedén.
Képessé válunk gyönyörteljesen szemlélni az életet, bármerre járunk.
A hála válik az elsődleges érzésünkké, nyitott szívvel közelítünk mindenkihez, akivel összehoz a sors, és bízni kezdünk az isteni tervben.
A szándék és a vágy törvénye szerint felismerjük, hogy a valóság legmagasabb szintjén létezik egy energiamező, amelyből kivirágzik a teremtés minden formája.
Ha a figyelmed arra a dologra irányítod, amit az életedben meg akarsz tapasztalni – a gyönyörre, a szeretetre, a jólétre – ez energiával tölti fel a vágyadat, ami bevonzza azt számodra. Az irányított figyelem energizál, a szándék létrehoz.
Tisztázd a szándékod, vedd körbe csenddel és engedd meg az univerzumnak, hogy elrendezze a részleteket a legjobb úton-módon.
A mai napon egy vizualizációs meditáción vezetlek végig, amelyben létrehozzuk a szándékainkat és útjukra engedjük azokat.
Kezdjünk hát hozzá!
Végy fel kényelmes pozíciót, a kezeidet helyezd könnyedén az öledbe tenyérrel felfelé, és hunyd be a szemed.
Engedd az elmédnek, hogy elvigyen egy paradicsomi tengerpartra, ahol az elefántcsont homok úgy pereg a lábujjaid között, mint a porcukor, és a türkiz hullámok lágyan futnak a lábaid előtt.
A friss sós levegő illata megnyugtatja, elmélyíti a légzésed. A távolban egy sirályraj körözve vitorlázik a víztükör felett és egy delfinraj játszik a hullámok között.
A közelben felveszel a homokból egy palackot, benne egy papírtekerccsel és egy tollal és szíved minden álmát egyenként a tekercsre körmölöd. Ezek mind a te legmélyebb vágyaid.
Mikor végzel a tekercset az üvegbe göngyölöd, és a palackot behajítod a végtelen óceánba.
Érezd át a téged körülvevő gyönyörű part bőségét!
Kérd az univerzumot, hogy szállítsa le számodra a palack tartalmát és vesd bele szándékod a tudatosság tengerébe.
Most végy egy mély lassú lélegzetet, és lágyan emeld be a szeretet, a szándék és a vágy mantráját.
Ismételd és hagyd áramlani magadban erőfeszítés nélküli könnyedséggel.
Om ritam namah, om ritam namah: tetteimet és vágyaimat a kozmikus intelligencia támogatja, Om ritam namah.
Ha észreveszed, hogy megzavarnak a gondolataid, a külvilág zaja, vagy a testérzeteid, egyszerűen csak irányítsd vissza figyelmed a mantra ismétlésére: om ritam namah.
Most kérlek, hogy merülj el a meditációban.
Én majd figyelem az időt, és lágy kongatással jelzem a mantrázás elengedését: om ritam namah, om ritam namah.
A kongatást követően hagyj fel a mantra ismétlésével, a tudatosságod hozd vissza a testedbe.
Pihenj pár pillanatig, lassan, mélyen lélegezz.
Ha készen állsz, lassan nyisd ki a szemed.
Nap közben tudd, hogy az univerzum támogatja a legmélyebb vágyaidat és emlékezz a mai nap meghatározó mondatára:
“Az összes lehetőség határtalan óceánjába helyezem a szándékomat és engedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül végezze a dolgát.”
“Az összes lehetőség határtalan óceánjába helyezem a szándékomat és engedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül végezze a dolgát.”
“Az összes lehetőség határtalan óceánjába helyezem a szándékomat és engedem az univerzumnak, hogy rajtam keresztül végezze a dolgát.”