Theta Healing®

az ITT és MOST megközelítése és megváltoztatása életünkben

Ha azt mondjuk:  minden megtörténhet, amit az emberi elme hinni tud, a kérdés: Miben hiszünk?

“Már hónapok óta tartott a fejfájásom, amire többféle gyógyszert és gyógymódot próbáltam ki,  de egyik sem vezetett eredményre. Időnként enyhült ugyan a fájdalom, ám tejlesen nem szűnt meg.
Mivel  hallottam arról, hogy a betegség és a tünetek lelki okokra vezethetők vissza, felkerestem egy szakembert. A beszélgetés és a kezelés során feltártuk, hogy az életem néhány területén elfojtottam érzelmeimet, nem tudtam kiállni önmagamért és görcsösen ragaszkodtam  olyan dolgokhoz, amik már nem segítettek a továbbhaladásban. Innen eredt a fejfájásom, mint jelző tünet is.
A lélekgyógyásszal történő beszélgetés alatt már éreztem a változást. A Theta Healing meditáció során olyan blokkok szabadultak fel, amik  a fejfájásos tüneteket is előidézték.  Gyengéd vizualizálással és otthon is elvégezhető gyakorlatokkal pedig csak erősíteni tudom ma is azokat a pozitív érzéseket, valós érzeteket, amikkel szembe tudok nézni, akár váratlan helyzetekben is a megoldandó feladataimmal. ” (Csák Imre)

ThetaHealing®

Purple and Pink logoA Theta Healing, egy meditációban történő blokkoldó technika, amely széles eszköztárral rendelkező,  jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tudatalattinkban tárolódó információk felkutatásához, és az ott rejlő blokkok, elakadások  feloldásához.  A sejtkommunikációt használva el tudjuk engedni önszabotáló mintáinkat, negatív hitrendszereinket és  a hiányzó érzelmek betöltésével újrateremtjük valóságunkat.

Mert szabad akaratunk van, és ha felelősséget vállalva saját életünkért felismerjük, hogy van választásunk, mi vagyunk, akik teremtenek, nem pedig áldozatai a körülményeinknek. A Feltétel Nélküli Szeretet energiájának segítségével és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzelmeket

 Itt és Most mindenre képesek vagyunk, amiben hiszünk!!!

ThetaHealing® Technika több, mint 100 országban jelen van világszerte, Indiában egyes megyékben az oktatás része, illetve Japánban már kórházakban is alkalmazzák.

A ThetaHealing® olyan (kvantumfizikai értelemben)energetikai gyógyítási technika, amely akár tökéletes kiegészítője lehet más gyógymódoknak, de akár önmagában használva is egy olyan módszer, amely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve a valóságodat.

Mivel testünk energiából tevődik össze – mint minden a világon -, közvetlenül kapcsolódik ahhoz a bőséges energiaforráshoz, ami az Univerzumban áramlik. Ha alacsony energiaszinttel rendelkezünk, azokat az embereket és helyzeteket vonzzuk be, amelyek ugyanolyan alacsony energiával rendelkeznek ugyanakkor pozitív gondolati mintáink pozitív energiát és a tapasztalatokat hoznak életünkbe.  A ThetaHealing® technikával könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett hiedelmeinket, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Ez azonnali változásokhoz vezethet. Az eredmény figyelemre méltó javulást mutat egészségünkben és jó közérzetünket tekintve.

 • Szeretnél változtatni életeden és ezért tenni is akarsz?
 • Szívesen segítenél másoknak?
 • Gyógyulni szeretnél?
 • Tudatosan nevelnéd gyermekeidet?
 • Sikereket szeretnél elérni munkádban?
 • Boldog párkapcsolatban élnél?
 • Egészséget, harmóniát, bőséget teremtenél?

A ThetaHealing®segítségével:

 •     Beazonosíthatjuk mélyen gyökerező problémáinkat
 •     Kitörölhetjük blokkjainkat
 •     Megváltoztathatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját
 •     Átalakíthatjuk félelmeinket, haragunkat pozitív mintákká
 •     Energiaszintünket növelhetjük
 •     Bőségben és jólétben élhetünk.

 

Honnan ered a Theta Healing® technika?

A Theta Healing® eredetét tekintve Vianna Stibal Amerikában élő intuitív gyógyító nevéhez fűződik. Ő saját gyógyulását követően kezdte el a technikát alkalmazni másokon, majd tanítani is azt.

További információk a www.thetahealing.com-on taláhatóak.