Ahogyan segíteni tudok

„A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni; a mag soha nem látta még a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna – a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná „hová?” és „miért?”.”

 

Ahogyan  és amiben segíteni tudok:

 

 

Purple and Pink logoThetaHealing®

 

A Theta Healing, egy meditációban történő blokkoldó technika, amely széles eszköztárral rendelkező,  jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tudatalattinkban tárolódó információk felkutatásához, és az ott rejlő blokkok, elakadások  feloldásához.  A sejtkommunikációt használva el tudjuk engedni önszabotáló mintáinkat, negatív hitrendszereinket és  a hiányzó érzelmek betöltésével újrateremtjük valóságunkat.

Mert szabad akaratunk van, és ha felelősséget vállalva saját életünkért felismerjük, hogy van választásunk, mi vagyunk, akik teremtenek, nem pedig áldozatai a körülményeinknek. A Feltétel Nélküli Szeretet energiájának segítségével és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzelmeket

 Itt és Most mindenre képesek vagyunk, amiben hiszünk!!!

A segítségnyújtás  személyesen és  Skype-on is történhet! Időpont egyeztetéséhez  elérhetőségeket a Kapcsolat menüpont alatti talál!

 

 

y1ptRN6g1qNF6blPa5gSbFPXdVHkvghdrkRXPRSIA0TZ7FpMLOMqlqlX2RP8Mfj3ExbyC1tj2jsQIY                Gyógyító beszélgetések

Sokan tapasztalták már,  hogy egy kiadós beszélgetés után, szinte mázsás súlyként potyognak le rólunk a gondok, problémák. Aztán jóleső könnyedséggel tudjuk tovább folytatni utunkat. Beszélgethetünk csak úgy, barátilag is, ám  hasznosabb, ha célja is van a beszélgetéseinknek.  Fontos tudnia, hogy nem tudom Ön helyett megoldani a problémáit, de segítséget nyújtok abban, hogy a megoldási lehetőségek széles skáláját vonultassuk fel , látva az adott felszíni probléma mögött húzódó okokat, lelki történéseket, összefüggéseket. De ehhez érdemes  „Tiszta vizet önteni az Ön poharába!”

 

bach-eszenciak-300x225                Bach-virágesszenciák

A Bach-terápia egy 38 virágeszenciából álló természetes és szelíd holisztikus gyógymód. Oki terápia, melynek célja a Test, Lélek és Szellem Egységbe rendezése, a harmónia visszaállítása. A növények magas rezgésszáma hatással van a lélekre, mindegyike adott lelkiállapothoz kapcsolódik. Mint az önbizalomhiány, depresszió, félelem, nyugtalanság, kétségbeesés stb. Minden egyes cselekvésünkhöz érzelem kapcsolódik. Ha ez az érzelem “negatív”, akkor jönnek a problémák. Idegesek, feszültek leszünk, kellemetlen érzések jelennek meg bennünk. A Bach-virágesszenciák ezeket az érzelmeket segítenek helyreállítani.

 

pic_elkotelezodes               Stresszoldás kineziológiai módszerrel

 

A kineziológia olyan holisztikus gyógymód, mely célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikák segítségével. Az izmok ugyanis az agy kijelzői. Minden jó és rossz, ami életünk során történik velünk, amit mondunk vagy nekünk mondanak, elraktározódik a tudatalattinkban és az összes sejtünkben. Izmainkban ott rejlik életünk története, amely a kineziológia módszerével bármikor lehívható, kihasználva az agy és az izmok közötti kommunikációt.

 

kronobiológia2               Kronobiológia

Kíváncsi vagy KI is vagy valójában? Milyen a személyiséged? Milyen tulajdonságaidat használhatod arra, hogy a lehető legjobbá válj és legjobbá tedd az életed?  A Koronobiológia a születési napodra jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik.  Ezek ugyanis jelentősen befolyásolják a tulajdonságaidat és képességeidet.

 

 

               c3b6nc3a9rtc3a9kelc3a9s-hangyc3a1ul  Önismeret- és Önkép fejlesztés

 

Ahhoz, hogy elérjük céljainkat, megoldjuk problémáinak, fontos, hogy  jól ismerjük magunkat!  Az emberek többsége a környezet elvárásai szerint él. Úgy, ahogyan a szülők nevelték, ahogyan a  munkahelyen „be kell állni a sorba”…..nem véve figyelembe saját személyiségét. Azt a  kincset, amiből – amint a hagyma héjait lefejtve, kibontakozhat egy érett, valódi, mindentől különváló                                 érett egyéniség.

 

                         

c54b046e1c51dbc254d8 Számmisztika 

 

Sok évvel ezelőtt találkoztam egy fantasztikus rendszerrel, a Számmisztikával, ami megvilágította saját életem csodáit és lehetőségeit. Még azokat is, amiket nem ismertem vagy nem mertem elhinni.Ez a spirituális-önismereti módszer rendszerbe foglalta a születési energetikám által működő tulajdonságaimat, azt az egyéniséget, amivel minden képességemet és készségemet ki tudtam bontakoztatni ahhoz, hogy életem céljait elérjem, vagy csupán az elém táruló lehetőségeket meglátva saját hasznomra fordíthassam.

Szívesen átadom és megosztom veled is ezt a csodát!

 

 

parkapcsolat-egyensuly-gyermekneveles_16260                Gyermeknevelés

Milyen szülőnek lenni? Vajon elég jó szülő vagyok? Nem okozok maradandó lelki károsodást  a gyerkőcnek azzal, amit teszek, vagy amit időnként gondolok? Mit kezdjek a mai gyerekekkel? Hogyan tudom nevelni őket?

 

fejlec_baba-mamaref                  Y- Generáció

Az Y-generáció egy új típusú nemzedék, melynek kialakulásában a technológia száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet. Másképp kommunikálnak, más az értékrendjük, mást gondolnak a világról. Feladatuk, hogy megtalálják azt az utat, amin el kell indulniuk – hogy egy egészségesebb, egységesebb világot  tudjanak létrehozni.

 

top                   Kapcsolati problémák

Megkapjuk-e társunktól azt a szeretetet, figyelmet és törődést, amire vágyunk? Ha nem, hol vannak azok a pontok, ahol változtatnunk kellene? Melyek a párkapcsolatok szövevényes problémái, konfliktusai? Miként tudom megoldani munkahelyi konfliktusaimat, Hogyan lesz a bolhából elefánt?

“Annyira szeretlek, hogy teljesen felszabadítalak, hogy egymás mellett járjunk örömben és bánatban. Együtt fogok veled érezni, ha sírsz, de nem foglak arra kérni, hogy ne sírj. Törődni fogok a szükségleteiddel, támogatni foglak, de nem tartalak vissza, amikor egyedül tudsz menni. Mindig készen fogok állni, hogy Veled legyek a bánatodban, magányodban, de nem fogom azt elvenni tőled. Igyekezni fogok, hogy figyeljek a szavaidra, azok jelentésére, de nem ígérem, hogy mindig egyet fogok veled érteni. Néha dühös leszek, és akkor ezt olyan nyíltan meg fogom mondani Neked, hogy ne kelljen különbözőségeink miatt elutasítást, vagy elidegenedést éreznem. Nem tudok mindig veled lenni, nem hallom meg mindig, amit mondasz, mert van, amikor magamra kell figyelnem, magammal kell törődnöm – és ilyenkor is olyan őszinte leszek veled, amennyire tudok.’

– Carl Rogers –

 

A kezelés időtartama: Az időtartam, az egyes problémáktól függően eltérő lehet. Van, amikor az ülések száma előre meghatározott. Az enyhébb tünetekkel rendelkező esetekben, akár egy-két alkalom alatt is jelentős változás érhető el. Az elsősorban feltáró jellegű terápiákban és / vagy olyan esetekben, ahol a tünetek, problémák régóta jelen vannak, ott a kezelés hosszabb időtartamot igényel.

Életkor: Van-e életkorbeli megkötés? Bárki, bármilyen életkorban elkezdheti. Minden életkornak és élethelyzetnek megvannak a maga sajátos fókusz problémái ( kamaszkor, pályakezdés, párválasztás, családalapítás, gyermekek jövetele, gyermekek elköltözése, nyugdíjba menés, nőknél a menopausa, stb) De ezen jelentős életfordulókon kívül is, bárki, bármely életkorban fordulhat segítségért, tanácsért, támaszért szakemberhez.

Egyszerű lenne a betegségeinkre, a problémáinkra megoldást találni abból a nézőpontból, ahol a hagyományos orvoslás működik. Ezen az alacsonyabb szinten ugyanis kezelhető és gyógyítható a probléma vagy a betegség. Mert itt a betegséget gyógyítjuk, nem az Embert. Példaként: Ha fáj a fejem- bekapok egy bogyót. Hurrá! A kellemetlen tünet elmúlt. Mehetek tovább az utamra. De csak egy ideig. Mivel az éppen abban az időben fennálló tünetet kezeltem, nem pedig a kellemetlen érzés valódi okát.

Ha viszont megpróbáljuk egy másfajta, magasabb nézőpontból szemlélni a problémát, megláthatjuk a szorosabb összefüggéseket is, amely az igazi okokhoz vezet. Ezáltal pedig a valós megoldáshoz.

Ekkor ráébredünk arra, hogy az Ember nem csak fizikai szintű személyiségből áll. Az Egy-séget a Tes-Lélek-Szellem hármassága alkotja. Ahol megvan az egység, ott van a harmónia, az egészség.

A betegség pedig ezen látásmódban ennek az egységnek a megbomlása. A lélek elfolytásának megnyilvánulása a fizikai szintű tünetekben.

Más látásmódba kerül ezután már a fejfájás is, mint egy diszharmonikus egység fizikai megnyilvánulása. És ez csak egy példa a sok közül. A pszichés eredetű problémák is viselkedésben, gondolatokban, érzelmekben, testi tünetekben jelennek meg. Az egészséghez viszont nem szimplán a tüneti kezelés szükséges, hanem egyfajta szemléletváltás. A betegségek, problémák újszerű megoldása.

Ha lehetőséget adunk és kellő időt fordítunk belső harmóniánk megteremtésére, készek vagyunk egészségesek maradni.