Kapcsolat

pigeon-point-lighthouse Koós Andrea

Telefonszámom: 06 20/470 – 6761

Email címem: miskolcilelekgyogyasz[kukac]gmail.com

Cím: Miskolc  Győri Kapu 148.  3/1.

Online konzultáció:

Az online tanácsadás a segítségnyújtás egy új és kényelmes formája, ahol te döntöd el, hogy mikor és hol kívánod igénybe venni a terápiát. Amennyiben túl messze laksz, nincs módodban személyesen felkeresni, élhetsz az online konzultációval is.

Az internet térhódításával ma már teljesen természetes és elfogadott dolog, hogy a problémáinkat online oldjuk meg. Nincs ez másképp a terápiás konzultáció esetében sem. Egy-egy ilyen alkalom teljesen azonos feltételekkel zajlik, mintha a rendelőben, személyesen találkoznánk. Mindössze egy számítógépre, (beépített) mikrofonra és (beépített) kamerára van szükség.

Online konzultációra előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség, csak úgy, mint személyes találkozáskor. A konzultációs díj átutalással fizethető. Az összeg számlára történő érkezése után egy e-mailben fogom visszaigazolni a már előre egyeztetett időpontot.

Bejelentkezés, bővebb információ: miskolcilelekgyogyasz@gmail.com

Skype elérhetőség: koos-andrea

Facebook: Koós Andrea   ,  Miskolci Lélekgyógyász

 

TEAOR-960404

Vagy írhat nekem az alább űrlapon keresztül is. Levelét bizalmasan kezelem, üzenetét csak én látom és  harmadik félnek semmilyen célra nem adom ki!

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Tárgy

Üzeneted

captcha