Kihívás önmagadért -10.nap

10. nap
És…már majdnem a felét megtettük ennek a csodás utazásnak…Ne feledjük, nem a cél, az út a fontos! Mit nyerhettünk eddig? Napi 15-20 perc énidőt biztosan…
Központi gondolat:
“Ma nagyszerű döntéseket hozok, mivel a választásaim teljes tudatosságban születnek.”
Érdemes már reggel elolvasni a mai feladatot, ha lehet, ne várj vele a nap későbbi részéig.
A mai feladat:
1. rész:
Térj vissza a tegnapi feladathoz, és vizsgáld meg azt az 5 szokást, hiedelmet, amit feljegyeztél! Válassz ki magadnak kettőt, amivel dolgozni fogsz, illetve amit módosítani és elengedni szeretnél!
Készíts egy tervet, írd le és határozd meg az elemeit! Mi kerüljön a tervbe? Legalább 2 olyan teendő, amivel vagy javítani tudsz ezeken az önszabotáló elképzeléseken, vagy el tudod őket engedni – ezek olyan konkrét napi vagy hosszú távú teendők legyenek, amelyeket el tudsz végezni és működtetni tudsz!
Példa: egyszerű praktikák, mechanizmusok, melyek emlékeztetnek arra, hogy ne térj vissza ezekhez téves, limitáló hitrendszerekhez. Kérhetsz/kereshetsz pl támogatást/segítséget környezetedtől vagy a környezetedben lévő emberektől, megerősítő kijelentések, gondolatok akár cetlikre kitéve a hűtőre, a fürdőszobai tükörre, hála napló, háladadó feljegyzések stb.
2. rész:
Jegyezed fel a füzetedbe a mai nap központi üzenetét, és ismételd el a tudatodban és a szívedben minél többször!
A mai feladatot kezdd el korán, hogy a nap folyamán el tudd végezni.
Bízz a folyamatban és légy szemtanúja annak, ahogyan a csoda megtörténik!
___
Szanszkrit mantra: *:: Om Krijam Namah ::*
A karma törvényének mantrája: “A tetteim a kozmikus törvénnyel vannak összhangban.”
Központi gondolat:
“Ma nagyszerű döntéseket hozok, mivel a választásaim teljes tudatosságban születnek.”
Meditáció magyarul:
Meditáció angolul:
A 10. nap meditációja:
Üdvözöllek.
Életünk összes eseményét az Ok és Hatás Törvénye, és a karmikus események irányítják. Nagy szabadságot ad az a tudat, hogy amennyiben nem tetszenének egy előző döntés eredményei, újra dönthetünk. Minden szituációban megszámlálhatatlan lehetőség rejlik, mely érint téged és a körülötted lévőket. Amikor meghozod az adott döntést, a cselekedeteid hatással lesznek rád és másokra. Ez a Karma Törvénye, vagy a Tudatos Döntéshozatal.
Az igaz bőség és jólét valójában egy képesség, hogy a vágyainkat minimális ráfordítással elégítsük ki. Amikor arról beszélünk, hogy a bőség hogyan kapcsolódik a Karma Törvényéhez, visszanyúlhatunk a jó gazda fogalmához, vagyis hogy felelősségteljesen viseltessünk azok iránt a dolgok iránt, amiket értékelünk, mint lehetséges út, hogy elérjük az álmainkat. Felelősséggel gondozzunk egy gyermeket, felelős döntést hozzunk az egészségünk érdekében, vagy hogy a Föld forrásait felelősséggel használjuk. Ezek mind a jó gazda fogalmát példázzák.
Minden lépés, amit teszünk, olyan energiamezőt keletkeztet, mely természetben tér vissza hozzánk, mint amikor elvetünk egy magot. Amikor tudatos döntést hozunk, hogy vigyázunk arra, amink van, többet fogunk kapni. Ha az anyagi gazdagságodat szeretnéd növelni, a pénzügyeid tudatos kezelése hasznot fog termelni. Amennyiben több szeretetre vágysz, gyakorold a szeretetet annyi emberrel amennyit csak az utadba sodor az élet. A Karma Törvénye azt kéri, hogy tudatosan szórd el a bőség magvait, és vigyázz rájuk a lehető legnagyobb jóindulattal és odafigyeléssel. Hamarosan élvezni fogod a bőséges termését a döntéseidnek.
Tölts ma el egy pillanatot azzal, hogy szívedtől útmutatást kérsz és tudatos döntéseket kívánsz.
Kérdezd meg magadtól és hallgass arra, amit a szíved mond, hogy vajon az adott döntés boldogságot hoz- e számodra és azok számára, akiket az érint? Tedd meg ezt minden alkalommal, amikor egy olyan döntési helyzetbe kerülsz, mely érint téged és a környezetedben lévőket. Hallgasd meg a szíved válaszát és így minden esetben tudatosan fogsz dönteni.
Készüljünk a meditációnkra és koncentráljunk a mai nap központi gondolatára:
“Ma nagyszerű döntéseket hozok, mivel a választásaim teljes tudatosságban születnek.”
Ha értékesnek találtad a meditációt, és szívesen támogatnád tudatfejlesztő, közösségteremtő szolgálatomat, itt találod, hogyan segíthetsz ebben: https://give…