Kihívás önmagadért – 9.nap

Nézzük a 9. napot!
Mielőtt a feladatot végrehajtjátok, ezt is írjátok le és érezzétek át, nagyon fontos! Annyiszor írjátok le, ahányszor le kell írnotok ahhoz, hogy elhiggyétek! 😉
„Szeretem magam, és elfogadom magam pontosan olyannak amilyen vagyok. A bőség a bensőmből fakad. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”
A mai feladat: írj össze 5 tendenciát, szokást, jellegzetességet, határt, korlátot vagy önkorlátozó elképzelést, hiedelmet, amellyel rendelkezel, és akadályoz abban, hogy elérd, amire igazán vágysz!
Ezek olyan korlátok, amelyekkel dolgozni és amelyeket jobbítani, rendbe tenni vagy elengedni szeretnél annak érdekében, hogy a bőség szabadon áramolhasson.
Próbálj meg békére, együttérzésre, megbocsátásra és önszeretetre lelni, miközben írod őket, és befelé összpontosítasz! Érezd a szívedből, hogy valójában mik is ezek a hajlamok! Elmélkedj azon, miért nem szolgálnak ezek a korlátok téged többé, és miként fogsz fejlődni. Képzeld el magadat, miközben az új szokásaidat alkalmazod, használod, és még ma határozd el, és kötelezd el magad amellett, hogy mostantól így fogsz cselekedni. Gazdagítsd az univerzumot a pozitív energiáddal! Nyisd meg a lelked a bőség áradata előtt! Hálával váltsd valóra az összes törekvésedet és álmodat.
Szanszkrit Mantra: Om Vardhanam Namah
Mantra az Adományozás Törvényéhez:
Én az univerzumot gazdagítom és az univerzum engem gazdagít…
Központi gondolat: „Ma és mindennap azt adom, amit kapni szeretnék”
Meditáció magyarul:
Meditáció angolul:
A meditáció szövege: Üdvözöllek a 9. napon!
Az élet az adok-kapok áramlásán keresztül virágzott ki. Semmi nem változatlan. Testjeink az Univerzummal való dinamikus és állandó csere révén fejlődtek. A sejtek az egymással való együttműködésben növekednek/ gyarapodnak , ahogy a szerveink is. A vérnek szabadon kell áramolnia, ha valami megállítja az áramlást, az alvadást okoz, pont úgy, mint ahogy a folyó áramlásának elzárása apadáshoz, stagnáláshoz vezet. A természet ehhez hasonlóan megajándékoz bennünket a tökéletes „szimfóniával. A nap adja a meleget a vetőmagoknak , hogy hajtássá fejlődjenek. Az eső biztosítja a nedvességet a terményeknek, melyek végül tápláló ételek lesznek a testünk számára. A természetben sehol nincs felhalmozás. Az adok-kapok alapvető része a természet gazdag bőségének. Így aztán az adás törvénye nagyon egyszerű. Ha örömöt akarsz, örvendeztess meg másokat! Ha a szeretet az, amit keresel, szeress! Ha az anyagi javaidat akarod növelni, járulj hozzá mások fejlődéséhez/prosperálásához! A legkönnyebb módja annak, hogy megkapd ,amit akarsz az az, hogy áramoltatod a bőséget és segítesz másoknak abban, amit szeretnének, vagy amire szükségük van. Hogy áldott legyél minden jóval az életben beleértve a bőséget, tanulj meg csendesen megáldani mindenkit. Kellemes gondolatok, jókívánságok, elismerés, üdvözlés vagy egy mosoly…Minél többet adsz, annál többet kapsz. Vedd figyelembe, hogy a bőség rendelkezik egy másik névvel az univerzális jóra, ami mindig elérhető a számodra, mint isteni, szerető, együttérző lény. Elfogadva az élet jóságát és továbbítva másoknak valódi bőséget fogsz teremteni az életedbe. Gyakorold ma az adok-kapok törvényét, adj kis ajándékokat mindenkinek akivel találkozol. Ez egyáltalán nem kell, hogy drága, pénzen kapható érték legyen. Egy virág, egy mosoly, egy szívbéli üdvözlés, segítő kéz vagy egy csendes áldás is lehet. Maradj nyitott arra is, hogy hálásan fogadd az ajándékokat, melyeket Te kapsz. A mai meditációnkhoz való felkészülésben helyezzük a fókuszunkat a nap központi gondolatára: Ma és mindennap azt adom, amit kapni szeretnék. Kezdjük a meditációt….
„Ma és mindennap azt adom, amit kapni szeretnék.” Today and every day I give that which I want to receive.