Kihívás önmagadért – 5. nap

5. nap
Haladunk ma is tovább!
Folytatva a bőség körünket, a mai feladat ismét egy felkérés, egy választás.
Képzeld el, ahogyan az összes anyagi tartozásodat vagy bármi is legyen az, amivel tartozol, kiegyenlíted!👛
Ennek megerősítésére arra ösztönözlek, hogy rajzolj pénzérméket💰, csekkeket💰 és bármilyen címletű bankjegyeket💰, hogy ezzel a vizualizációval (is) segítsd a folyamatot! Engedjétek el magatokat, egész kis művészi alkotásokat is készíthettek színes ceruzával is 
Bevallom, engem nem nagyon szórakoztatott a „bankjegyek” rajzolása, nagyon vicces lett az eredmény…
Központi gondolat:
“A mai napon, magamhoz ölelem azon képességemet, hogy az legyek, azt tegyem és birtokoljam, amiről csak képes vagyok álmodni.”🌟
Szanszkrit mantra: Szat-Csit-Ananda
Élvezd a teljes napodat az összes bőség(ed)ben.🌞
5. nap meditáció
Létezik egy mondás: „Olyanná válsz, amilyen emberekkel veszed körül magad.” A környezetünkön keresztül hajlamosak vagyunk átvenni a hiedelmeit azoknak, akikkel a legtöbb időt töltjük. Az ő ideáik aztán a mi tudatalattink részét képezik. A kutatások azt mutatják, hogy nekünk, embereknek van egy csodálatos képességünk arra, hogy a mások által belénk táplált tudattalan tartalmakat átprogramozzuk. Tehát a múltbeli kondicionálást megváltoztathatjuk.
Ezt egyrészt a negativitás elengedésével tudjuk elérni. Másrészt azzal, hogy kapcsolódunk felvilágosult, tudatos emberekkel, gyönyörködünk inspiráló látványban és hangokban valamint kellemes, felemelő tevékenységekkel.
Ilyen módon tudunk új, pozitív életutat fejleszteni magunknak.
Kezdjük el megtisztítani a tudatalatti elménket mindazon tartalmaktól, amik nem szolgálnak minket.
Az átalakuláshoz két dolog szükségeltetik: a figyelem és a szándék.
A figyelem vagy összpontosítás és az elhatározás, a szándék: egy tiszta kép a vágyott végeredményről.
A figyelem energiával tölt fel, a szándék átváltoztat, transzformál. Amire a figyelmünket irányítjuk, az megnövekszik az életünkben. A figyelmünk tárgyával kapcsolatos szándékunk fogja az Univerzum energiáit arra hangolni, hogy támogassák a vágyott célunkat.
A figyelem és szándék hatalmával pontosan olyanná tudod változtatni az életed, amilyennek elképzelted.
A „Minden Lehetőségek Birodalmába” lépve a meditációnkban lehetőséget kapunk, és tanúi lehetünk annak, hogy megváltoztathatunk bármely helyzetet az életünkben.
Pl.: Ha el akarsz költözni onnan, ahol jelenleg élsz, mondjuk közelebb az óceánhoz, akkor elképzelheted az új, két hálószobás házadat 1 saroknyira a vízparttól, konyhakerttel, kutyaházzal. A konkrét részletek segítenek kristálytiszta képet alkotni.
Amikor meditálsz, vizsgáld meg a szándékod, majd engedd el. Add fel az univerzumnak és engedd, hogy a részletekről ő gondoskodjon a legjobb úton-módon.
Te egy ragyogó, dédelgetett és mélyen szeretett lény vagy, az istenség magját hordozva teremtettél és rendelkezel azzal az erővel, hogy olyan életet élj, ami tele van szeretettel, örömmel, egészséggel, odaadással, barátokkal, anyagi javakkal, és bármivel, amit választasz.
KÉRD ÉS FOGADD EL ezen alapvető jókat és nyílj meg a magasabbrendű létezésednek.
Fő gondolat:
„A mai napon magamhoz ölelem azon képességemet, hogy az legyek, azt tegyem és birtokoljam, amiről csak képes vagyok álmodni.”🌟
Csodás napot Nektek!
Meditáció magyarul:
Meditáció angolul: