Kihívás önmagadért-4.nap

  1. nap

Mai mottó:

“A kreativitáshoz bátorság kell.” (Henri Matisse)

Rengeteg erőt tudunk meríteni egymásból, és rengeteget tudunk segíteni is egymásnak!

A mai feladat: írd össze a havi kiadásaidat és az anyagi tartozásaidat vagy mindazt, amivel tartozol valakinek, de nem feltétlenül anyagi vonatkozású, akár személyes, akár hivatásos jellegű (pl. kölcsön, hitelkártya, jelzálog, számlák, stb. vagy általános számlák, banki számlák) .

Mindenféle rendszeres kiadást is vegyél fel a listádra, amire egy hónap során költesz: számlák, lakás, rezsi… És az olyasmit is, hogy pl. havi 2 étterem , 1 új ruha , vagy éppen a ritkább kiadások (gépjárműadó, biztosítás stb.)

Mindezt tedd lazán könnyedén pozitívan, azzal a megerősítéssel és hittel, hogy “minden kiadásomra érkezik a fedezet a teremtő forrásból, a legjobb úton-módon”!

Írhatsz a listádon lévő tételekhez konkrét összegeket is, ha ez megkönnyíti a dolgodat!

Még a meditációt megelőzően végezd el a feladatot, hogy támogathasd a bőség témáját!

Központi gondolat:

“Ettől a pillanattól kezdve határtalan bőséget vonzok be az életembe.”

Szanszkrit Mantra: Aham Brahmaszmi

Mindenkinek egy felismerésekben gazdag, békés és játékos napot kívánok!

A meditáció magyar fordítása:

„Köszöntelek a 4. napon!

A híres svájci pszichológus és pszichiáter Carl Jung a kollektív tudatalatti fogalmát alkotta meg. Ezt a kifejezést abból a célból alkotta meg, hogy rámutasson azokra a hiedelmekre, amelyek azon alapulnak, amit mások tanítottak nekünk. Mindezek a hiedelmek az előnyben részesített tárgyakból, a válaszok külsődleges kereséséből és azok elfogadásából erednek, valamint abból, ahogyan mások szerint az életnek lennie kell. Ahogyan visszacsatlakozunk a magasabb énünkhöz, útmutatás után kutatva, saját magunkra való hivatkozással kezdjük el élni az életünket. Leválni a külső üzenetekről és élni az egyesített mező tiszta tudatosságából. Ahogyan a bőség állapotunkat szemléljük, megérthetjük, hogy a társadalmi kondicionálásunk ahhoz a hiedelemhez vezetett, hogy mindenből csak akkora mennyiség áll rendelkezésre, amit első ránézésre lelünk: véges mennyiségű pénzt vagy korlátozott számú lehetőségeket. Amennyiben a bőséget anyagi jólétként, szeretetként, örömként, barátokként vagy elismerésként értelmezzük, úgy azt az elképzelést tápláljuk, hogy ezek a források szűkösek és amikor kiapadnak, akkor nincs többé utánpótlás. Ha ez volt a tapasztalásod miközben a fizikai világban jártál-keltél, akkor a bőség lehet, hogy nehezen megfoghatónak tűnt. Ha viszont a világot a tiszta tudatossággal azonosítod, akkor az igazi bőség egy valódi jelenség. A tiszta tudatosság tiszta képességet foglalja magában, ami azt jelenti, hogy szellem világában minden lehetséges. Önmagára utal vissza, önmagától fejlődik, és önmagát szabályozza. E világban te magad határozod meg a jelenedet és a jövődet. Mit választasz ebben a pillanatban? Figyeld meg csendben a gondolataidat, kérdezd meg a szívedet és tudni fogod a választ. Míg a kollektív tudatosság a fizikai világban leledzik, a tudat és az anyag világában, a tiszta tudatosság a gondolatok közti résben/űrben található. Itt található minden kreativitás alapja. Ez az a hely, ahol bármit létrehozhatsz, amit csak akarsz vagy kívánsz, korlátok nélkül. Öleld magadhoz valódi lényedet, kapcsolódj a felsőbb éneddel még ma és hagyd magad mögött a múltadat és minden, a fizikai világról alkotott előítéletet, a társadalmi kondicionáltság hipnózisát és lépj be az univerzális tudatba, hogy a transzcendens csönd gyönyörében sütkérezhess.

Tiszta tudatosság. Állj meg egy pillanatra és vedd számba, hogy mások gondolatai és hiedelmei milyen módon formálták meg az észlelésedet. Majd szemlélődj egy új forgatókönyv felett, mely a legemelkedettebb víziódat tükrözi ezekről a körülményekről. Kérdezd meg magadat: mi az, amit ebben a helyzetben választanál? Milyen új választásokat hozhatsz ettől a pillanattól kezdve, melyek segítenek az új céljaim elérésében? Amint belépünk a meditációnkba, összpontosítsunk a mai központi gondolatba: ettől a pillanattól kezdve végtelen bőséget idézek meg az életembe. Ettől a pillanattól kezdve, végtelen bőséget idézek meg az életembe. Kezdjük el. Kérlek, találja magadnak egy kényelmes helyet, stb…”

Meditáció magyarul

[https://www.youtube.com/watch?v=RHd3CQdwi9Y](https://www.youtube.com/watch…)

Meditáció angolul

[https://youtu.be/V6YnogTkEjY](https://youtu.be/V6YnogTkEjY…)