Kihívás önmgadért 6. nap

  1. nap

Sziasztok!   A mai napi feladat nekem nagyon tetszett. Aki ismer tudja, hogy mennyire távol áll tőlem a pénzhez való effajta közeledés, azt hiszem pont jól jött ez a feladat, hogy kicsit átprogramozzam az agyamat   Sokat kell írni, de nagyon tetszett   Remélem ti is évezni fogjátok!

Központi gondolat:

Mindaz, amire vágyom, bennem van.

Az agyunk ismétlés útján tanul. A negatív múltbéli eseményekre való emlékezés, a negatív

gondolatok ismétlése éppen azokat a hitbéli rendszereinket erősítik, melyek nem szolgálják a felsőbb énünket és a kiteljesedésünket.

A mai feladat arra az elképzelésre épül, hogy a saját mélységes meggyőződéseinket és gátlásainkat újra lehet huzalozni, felül lehet őket írni.  Tudományosan bizonyított tény, hogy a tudatos naplóvezetés a gondolati folyamatainak felülírásának egyik hatékony eszköze.

A pozitív gondolatok és hiedelmek leírása  megerősíti azokat az által, hogy az agy megteremti a gondolatot, a kéz leírja , a szem pedig elolvassa . Készülj fel tehát az írásra és az íráson keresztül történő kapcsolódásra!

Ez a feladat roppant fontos, és az egyik leghosszabb feladat, amelyet teljesítened kell.

Mielőtt elkezded a feladathoz, kerülj nyugodt állapotba, lélegezz mélyeket és kapcsolódj!  Állj készen arra, hogy harmóniába hozd a belső viszonyodat a pénzzel!

  1. feladat:

Írd le kézzel a füzetedbe vagy egy papírra háromszor az alábbi kijelentést:

“Mától én (teljes név) új kapcsolatot létesítek a pénzzel. A pénz jó, tiszta és hasznos a fejlődésem, elégedettségem és boldogulásom szempontjából. A pénz pozitív dolgokat hoz az életembe. A siker, amit az életemben tapasztalok, pénzt és jólétet hoz mind nekem, mind azok számára, akik közel állnak hozzám. Megérdemlem mind azt, hogy sikeres legyek, mind a pénz bőségét. A pénz a barátom; a társam. A befektetéseim és a vagyonom értéke napról napra nő. A pénz és a siker elkísér engem itt és most. Imát mondok el azokért az őseimért, akiknek nehéz élete volt a pénz hiánya miatt, azért hogy áldottak legyenek és örömükre szolgáljon az a tudat, hogy én képes vagyok másképpen élni mint ők: anyagi bőségben és jólétben. Imát mondok, hogy inspiráljanak azok az őseim, akik sikeres életet éltek és bőségben. Ugyanezeket kívánom minden más embertársamnak is.

Köszönöm, ez megtörtént, megtörtént, megtörtént.”

Ha biztosra szeretnél menni, készíts magadról egy videófelvételt miközben a fenti kijelentést mondod!  Az elkészült felvételt hallgasd/nézd meg!

Szanszkrit Mantra: Ram

Ez a mantra a napfonat csakrádat nyitja meg, a személyes erődnek a székhelyét.

A Ram zengetése segíteni fog abban, hogy kiállj magadért, hogy a negatív késztetéseid felett uralkodj, és nagyobb önkontrollt gyakorolj!  Növeli az önbecsülésedet, az önbizalmadat és a magabiztosságodat.

Központi gondolat: “Mindaz, amire vágyom, bennem van.”

Bízz a folyamatban és légy szemtanúja a varázslatnak!

Meditáció magyarul:

https://www.youtube.com/watch?v=GmsS1yMWYmU

Meditáció angolul:

https://youtu.be/0Cny3g7Wfqg

A meditáció szövege magyarul:

Üdvözöllek a 6. napon!

Születésünkkor minden a rendelkezésünkre áll , amire csak szükségünk van, hogy megéljük a teljességet és a sikert az életünkben, de nagyon gyakran a szeretetünket, örömünket, az egészséget, a vitalást és más pozitív tulajdonságainkat másokkal összehasonlítva értékelünk, mérünk. Talán olyanokon gondolkozunk, hogy van egy szerető kapcsolatom , de nem annyira szeretetteljes ,mint a barátaimé. Egy szép házban élek, de nem annyira nagyban, mint a bátyáim. Van egy jó állásom, de nem keresek annyit , mint a kollégám. Az ilyen fajta összehasonlítások abból származnak, hogy sokszor kivetítjük magunkat, kívül keresve az értékletességünket. De a bőség az életben nem a külső összehasonlításokból származik, sokkal inkább a teljesség a bensőnkből ered tudván, hogy úgy teremtettek, hogy megvan mindened, amire csak szükséged van ahhoz, hogy boldog és sikeres legyél és hozzá tudsz férni a bőség magjaihoz bármikor. Manapság az egész világon sok ember nehéz időket tapasztal. Amikor ilyen visszaeséseket tapasztalunk, néha azt érezzük, hogy soha nem érjük el a sikerességet. Minden kudarcunk, amit érzékeltünk vagy visszaesésünk a siker magjai! Minden helyzetben új lehetőségeket kapunk, hogy megoldjuk a problémáinkat, újra definiáljuk a prioritásainkat és újabb választásokat fedezhessünk fel. Azzal kezdjük, hogy megváltoztatjuk a látásmódunkat sokkal pozitívabbra az által, hogy észrevesszük, hogy birtokoljuk az erőt, hogy figyelmünket az új lehetőségekre fókuszáljuk és hogy a bőséghez vezető lehetőségek végtelenek. Nincsenek korlátok abban, hogy mit birtokolhatunk. Nézz most rá minden egyes helyzetre, ami kihívás és találd meg a siker magjait, amik nagyszerűbb bőséget vonzanak az életedbe. Ahogy készülünk belépni a csendességbe vegyük figyelembe, hogy a bőség terített asztala feltárul előttünk teljes ragyogásában. Töltsük azzal e pillanatot, hogy figyelmünket a központi gondolatra fordítjuk: ’ Minden, amire vágyom, már bennem van.’ Kezdjük a meditációt. Ülj kényelmesen, kezeidet helyezd könnyedén az öledbe. Csukd be a szemeidet és indulj el befele, arra helyre ahol a belső csend van, ahol megtapasztalod a kapcsolatot a felsőbb éneddel. Hagyd a gondolataidat, hadd menjenek.. Kezdd el figyelni a be- és kilégzésedet. Minden egyes belégzés és kilégzés által egyre pihentebbé , kényelmesebbé, békésebbé válsz. Kezdd el lágyan ismételni a mantrát gondolatban és hagyd hogy könnyedén , erőfeszítésmentesen áramoljon. Minden , amire vágyom már bennem van. Ismételgesd gondolatban. Valahányszor csak zavarnak a gondolatok, a tested érzetei vagy a külső zajok csak térj vissza a mantrához. Folytasd a meditációt. Én majd törődőm az idővel és mikor hallod a finom csengetést azt jelzi majd, hogy engedd el a mantrát.”