Kihívás Önmagadért

Számtalan nézőpontból megközelítették már a jelen helyzetet. Olvashattunk véleményeket, lehetőségeket arról, ki hogyan éli meg a mindennapjait. Én is kipróbáltam, végigvittem néhány kihívást, lelkesítettük, biztattuk egymást csoportokban különböző célokkal.

Most megosztok veletek egy  remek lehetőséget, ami feladatot, kihívást, elgondolkodást ad a következő 21 napra. Dolgozz velem, vagy a saját ritmusodban is azon, hogy egyensúlyt találjunk magunkban, és megnyissuk a bőség energiájának áramlását magunk, valamint szűkebb és tágabb környezetünk felé.

A programot Deepak Chopra állította össze – az ő iránymutatásait követjük napról napra.

Ez egy felfedező utazás önmagunkkal önmagunkba, izgalmakkal, felismerésekkel, “fentekkel”, “lentekkel” együtt, de megéri a fáradozást

Hogyan működik?

Minden nap megosztok egy feladatot, és hozzá egy 15 perces meditációt – mindezt 21 napon keresztül. A feladatokat bárhonnan el tudod végezni.

Ha teljesítetted a feladatot, a feladat posztja alá kommentbe beírhatod az adott nap számát! Ezzel jelzed önmagadnak, hogy elvégezted a feladatot. Ezzel egymást is támogatjuk, inspiráljuk

Örülök, hogy együtt “utazunk”!

0.nap 🙂

Ez a történet rámtalált…megfogott…és azt érzem, hogy jó, ha továbbadom…tudjátok, együtt haladni a jó úton a számodra fontos emberekkel az egyik legjobb dolog a világon…

„Ezzel a programmal pozitív energiát szeretnénk létrehozni, erősíteni, annak érdekében, hogy észre vegyük, elfogadjuk és befogadjuk a teljességet az életünkbe, a hétköznapi gondolkodásunkba – mindezt rövid, mindennapos meditációk és feladatok révén a jólét és bőség témáit feldolgozva!

Ezt az anyagot nem én írtam, az eredetit, Deepak Chopra állította össze (indiai származású amerikai orvos, és talán a leggazdagabb és leghíresebb alternatív gyógyászati szakember, az ayurvédikus orvoslás szaktekintélye), mindenki ugyanazt kapja. A meditációk anyaga angolul és magyarul is elérhető lesz, de minden posztban szerepelni fog az angol nyelvű meditáció szövege magyarul is. Úgy hallgasd, ahogy neked jobban esik, ahogy jobban hat rád, a belső énedre, az igaz valódra.

 

Minden napra egy-egy 15 perces meditáció és apró feladat jut, mely az adott napon bármikor elvégezhető. Az eredeti anyagot előző nap este fogom küldeni, hogy aki korán reggel szeretné meghallgatni, annak rendelkezésére álljon.

Mi a teendőd?

  1. Végezd el a feladatot azon a napon, amelyikre vonatkozik, és a napi post alá írd be a nap számát, és egy mosoly jelet Ezzel egymást is inspiráljuk

2.Ébreszd fel magadban a szándékot, hogy végig csinálod az összes feladatot. Higgy magadban, képes vagy rá !

  1. A feladatok elvégzéséhez nyitott szívvel, nyugodt tudattal és emelkedett szellemmel láss hozzá!

Azt a 15 percet szánd magadra, találj egy olyan időpontot és olyan helyet a lakásban, a kertben… ahol ez idő alatt senki sem zavar, nem sír, nem ugat, nem csenget… ez a 15 perc csak a Tiéd! Magaddal, magadért!

  1. A program lényege nem más, mint létrehozni egy kollektív erőt, erőteret.

Bízz magadban, a folyamatban, képzeld el azt az életet, azt a bőséget, amit ebben az életben kívánsz magadnak és a szeretteidnek. Élvezd a folyamatot, valamint annak eredményeit!”

Én egy másik csoport tagja is vagyok, ott végzem ezeket a feladatokat, jelenleg éppen a 6. napnál tartok.

Már ennyi idő után is azt tudom mondani, hogy megéri magadra szánni azt a 15 percet…

Boldog utazást kívánok nektek!

Hívhattok bárkit a csoportba, akinek ez fontos lehet…