Születési dátumod rejti személyiségedet

 

kronobiológia2Kíváncsi vagy KI is vagy valójában? Milyen a személyiséged? Milyen tulajdonságaidat használhatod arra, hogy a lehető legjobbá válj és legjobbá tedd az életed?

A Koronobiológia a születési napodra jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik.  Ezek ugyanis jelentősen befolyásolják a tulajdonságaidat és képességeidet.

dr. Artur Zsazskov professzor és dr. Tatjana Szmirnova kidolgozták és meghatározták a pszichogenetika alapjait, a természeti tipológia szabályrendszerét. A pszichogenetika három alapvető emberi jellemvonással foglalkozik. A születés napjának ismeretében megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható tulajdonságokkal rendelkezik. A későbbiek folyamán jelentkező hatások – a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá. A velünk született fizikai (vitális), érzelmi és intellektuális tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani – pozitív vagy negatív irányban – igenMinden temperamentumnak van erős és gyenge oldala, amelyek előnyt vagy hátrányt jelentenek egyik vagy másik tevékenységben. Félre kell tenni azt a társadalmi sztereotípiát, hogy van jó és rossz temperamentum. Hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ki tudja használni előnyös tulajdonságait, az intellektus és az akarat segítségével pedig kompenzálni tudja gyenge oldalát.

Segítséget ad, hogy

–      jobban megismerd és elfogadd önmagad

–      megismerd partnered jellemző tulajdonságait

–      párkapcsolatban megtudhatod mennyire illetek egymáshoz

–      hogyan működhet egy kapcsolat jól, mik az esetleges akadályok és megoldandó problémák

–      megtudhatod, miért is vonzódsz akaratlanul valakihez és miért taszítanak mások

–      gyermeknevelési kérdésekben, szülő-gyermek kapcsolatban ad tanácsokat, hiszen mindenkinek más bánásmódra van szüksége

–      megtudod hogy milyen betegségekre, tünetekre vagy hajlamos és hogyan vagy képes megelőzni, megoldani azokat