Számmisztika

szammisztikaSok évvel ezelőtt találkoztam egy fantasztikus rendszerrel, a Számmisztikával, ami megvilágította saját életem csodáit és lehetőségeit. Még azokat is, amiket nem ismertem vagy nem mertem elhinni.

Ez a spirituális-önismereti módszer rendszerbe foglalta a születési energetikám által működő tulajdonságaimat, azt az egyéniséget, amivel minden képességemet és készségemet ki tudtam bontakoztatni ahhoz, hogy életem céljait elérjem, vagy csupán az elém táruló lehetőségeket meglátva saját hasznomra fordíthassam.

Szívesen átadom és megosztom veled is ezt a csodát!

Ha készen állsz saját kincseid előásására, érzel magadban elszántságot, vagy csupán a kíváncsiság vezérel, mert nyitott vagy a változásra, gyere és segítek neked!

Vannak dolgok, amiket könyvekből nem tudsz elsajátítani.  A hosszú és többállomásos kurzusok ideje is lejárt, hiszen ebben a dinamikusan változó és fejlődő térben neked magadnak is arra van leginkább igényed, hogy intenzíven, gyorsan és összefüggéseiben lásd önmagad. Ismerd meg tulajdonságaidat, képességeidet. Ugyanakkor tisztában kell lenned azzal, hogy milyen energiák is alakítják az életedet. Mivel semmi nem történik véletlenül, a Számmisztika segítségével megkapod a megoldás kulcsát a számodra lehető legjobb élethez.

Ahhoz, hogy változni tudj és megold esetleges nehézségeidet, problémáidat, sokszor egy nagyon egyszerű, könnyen átlátható és a mindennapokban is alkalmazható módszerre van szükséged.

Ez a Számmisztika.

Amely lehetőséget nyújt egy boldog élet eléréséhez, a mögötte húzódó rejtett összefüggések felfedezéséhez és megértéséhez.

Ez itt és most a Te életed!  Alkoss belőle valami fantasztikusat!