Lehetőség a kezedben

kineziologuskineziologiai_oldas_v1Ox1312458102A ThetaHealing® technika vezetett meditáción keresztül az elmét olyan tudatállapotba hozza, amivel képes vagy a tudatalattiban húzódó elakadásaidat, blokkjaidat, negatív hitrendszereidet felismerni és pozitív értékekre cserélni. Intenzív élmény, általa bámulatos sebességgel leszel képes önmagadat megtanítani arra, hogy milyen érzés szeretve lenni, hinni magadban.
Sok ember még saját berögződéseiben él. Szokásai rabja. Tervez, vágyakozik és tesz is erejéhez és lehetőségeihez mérten, mégsem tud célt érni, vagy a tervezett útján járni. Megakadályozza saját előrehaladását azokkal a negatív hitrendszerekkel, amiket saját igazságainak vél. A tudatalattiban viszont egy ellentét alakul ki, mivel a tudatalatti helyesnek fogadja el a helytelen elképzeléseket is. Így válik az ember saját negatív hitrendszerei és félelmei rabjává.
A Theta Healing technikájával képessé válsz megtanulni pozitív érzésekkel élni, azokat működtetni. A meditáció során ráhangolódsz a Theta agyhullámra, így képes leszel megnyitni a tudatalatti tartalmát. Onnan felismerni a blokkot okozó hitrendszereket, feloldani és megváltoztatni azokat. A Feltétel Nélküli Szeretet erejével megtanítod elmédnek a pozitív vagy hiányzó érzelmeket, újra teremtve valóságodat.