Mondj IGEN! -t a változásra

3617998070_ca064c95fe_zMondd meg, mi fáj! Elárulom, mi van a lelkedben.
Testi betegségeid, tüneteid intő jelek, melyek arról árulkodnak, hogy lelkedben nincs harmónia. Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, a tünetek és az okok közötti összefüggéseket, gondolataid erejével ismét helyreállíthatod az egészségedhez szükséges egyensúlyt.
Az egészség nem csupán fizikai tested helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi, lelki, szellemi egységként, “egészként”, harmonikusan funkcionálsz. Betegség pedig akkor következik be, ha ez az egyensúly felborul. A betegségek nagy része a lélekből, vagy szellemből fakad. A fizikai testben csak a tünetek találhatók.
A hármas egység csúcsán gondolatvilágod áll, amely, mint egy “irányítóközpont”, hatással van az érzelmeidre. Ha például elhiszed, hogy mindenáron meg kell felelned másoknak, akkor általában nem a szíved szerint cselekszel. Szabadság helyett rabságnak élsz meg mindent, végül elhatalmasodik rajtad a szorongás és a gyűlölet, ami előbb utóbb szívproblémákhoz vezet. Vagy például aki dühét, gyűlöletét nem tudja kiadni magából, azaz lenyeli a mérgét, egy bizonyos idő után gyomorpanaszokat észlel, de számolhat nyálkahártya-gyulladással vagy gyomorfekéllyel is.
Ha egy negatív érzelem kibillent az egyensúlyból, és ez az állapot tartósan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani. Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben kezdetben kisebb funkciózavarok, később egyértelműen kimutatható betegségtünetek jelentkeznek.
Ha hajlandó vagy szembenézni önmagaddal, szembesülni a lelki problémáiddal anélkül, hogy nem mást teszel felelőssé boldogtalanságodért, betegségedért és nem csak kívülről várod a megoldást, akkor a betegség nem egy félelmetes ellenség, hanem az egészség útjának iránytűje lesz, amely a javadat szolgálja.
A betegségek, tünetek mögötti lelki eredetű blokkok feltárásával segítek felismerni a megoldásokat arra, hogy minden szinten teljes harmóniát legyél képes megvalósítani a saját életedben. A kineziológia, Theta Healing-terápia és más lehetőségek alkalmazása a mindennapjaidban teljes egészséget, kiegyensúlyozottságot és boldogságot hoz számodra.
Mondj Igen-t rá!

Segítek 🙂