Megerősítések – Formáló kérdések

Talán Noah St. John nevéhez fűződik az elmélet, mégis emberek sokasága  alkalmazza – többségük még  tudattalanul a lehetőséget, miszerint képesek vagyunk pozitív változásokat megvalósítani saját életünkben.  A módszer sokféle lehet. Megerősítésekkel, mantrákkal állítunk valamit, amit szeretnénk igaznak vélni, általuk pedig működtetni a Vonzást.

„Egészséges vagyok” – mondod. Az agyad felfogja, értelmezi és elraktározza: „Na igen, tényleg!”Kerdesek_ikon

Módszeresen alkalmazod nap mint nap, ám mégsem arra halad az életed, amerre szeretnéd.  Talán nem is működik ez a módszer? Talán nem is hiszed el?

Az agyadnak ugyanis ezek a megerősítések csupán állítások. Megérti és kész. Ettől még nem változik semmi, nem aktivizálja magát. Persze hogy nem fejlődsz és változol.

Ám, ha állítások helyett kérdéseket teszel fel, a megfelelő kérdéseket, elkezded munkára bírni az agyat. Aktivizálod, hogy keressen rá a számodra lehető legjobb megoldásra, a lehető legjobb úton és módon.

„Miért vagyok egyre egészségesebb? Hogyan tudom a testem, lelkem egyre egészségesebbé tenni? „

A megfelelő kérdésekkel agyad antennái megkeresik a megfelelő válaszokat. Vacak kérdésre vacak választ, ám erőt adó kérdésre csodálatos válaszokat ad, ami lehetőségek tárházát nyitja meg előtted egyre csodálatosabbá váló életedhez. Új gondolati mintákat formázol, amik által alakítod át életedet, a történésekhez való hozzáállásodat, a Teremtéseidet.

Életed minősége és működése innen csupán attól függ, milyen a bensődben rejlő világoddal való kommunikációd.

Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni ezeket a lehetőségeket?

Szívesen segítek Neked!

Jó munkát és eredményes lépéseket!

 

Cimkék: