Életed útkereszteződései

imagesÉletünk egy nagy labirintusban játszódik.  Útkereszteződések, találkozások, olykor megálljt parancsoló magas falakkal körülvéve. Benne pedig mi. Mindenki a saját labirintusában.

Képzeld bele magad egy pillanatra! Milyen érzés? Zavar az átláthatatlanság? Nem csodálom. Tele van megoldandó feladatokkal, problémákkal, elakadásokkal. Mindezt hitrendszereid is irányítják, nem beszélve  a rád ható külső körülmények sokaságáról.

Persze hogy elveszettnek érzed magad.

De lehet másképp is. Hiszen ez az életed.  A te irányításoddal válhat széppé, érdekessé. Kihívásokkal telve láthatod a céljaidat, vágyott álmaidat. Lehet játék, élmény, lehetőség, változás és fejlődés.

Megtanulhatsz más nézőpontból is rálátni saját labirintusodra, az életedben működő játszmákra, berögződésekre. Viszont ezt nem vagy képes azon a szintem megtenni, ahol éppen állsz .

Képzeld el, hogy elemelkedsz egy picit a talajról. A falaid felé. Elég először éppen csak annyira, hogy átláss felettük. Milyen a kép? Ugye csodálkozol?  Előbukkannak a lehetőségeid, hiszen nagyobb térből, már összefüggésében is képes vagy látni az életed.

Ne ijedj meg attól, hogy egyedül látod benne magad.  Képzelj oda egy segítő kezet, egy támogató információt, egy könyv felütött oldalát……

Ezt az emelkedés- élményt tudatosan is megteheted. A Theta Healing technikájával megtanulhatod alkalmazni  életed minden pillanatában. Ellibbenni aprócska szökkenésekkel, vagy megélni a szárnyalás csodáit.

Ez itt a Te döntésed!

Cimkék: