Kihívás önmagadért -16.nap

Köszöntelek titeket a 16. napon! 😊
A mai meditáció is sok csodát ígér… Kis számvetés…
Életemnek több vezérfonala is van… Az egyik ezek közül a HÁLA… Ma erre fókuszálhatsz… 🥰
A mai feladat 2. részből áll:
1. rész:
Írj egy listát azokról a dolgokról, amelyeket továbbra is szeretnél ELÉRNI az életben. Olyan dolgokat, amelyeket szeretnél az életben (meg)CSINÁLNI. Olyanokat, amelyeket szerettél volna (meg)CSINÁLNI:
– de más dolgok miatt a háttérbe szorultak;
– mert aggódtál, hogy ha megcsinálod, megbántasz valakit;
– vagy egyszerűen csak féltél a kudarctól,
– (vagy) BÁRMI más miatt nem valósult meg!
2. rész:
A listádon minden egyes bejegyzés mellé, kérlek, írd oda a következő mondatot háromszor:
+ Én, (teljes név), maradéktalanul, szeretetteljesen megbocsátok magamnak azért, mert nem … (pl. vettem észre a saját sebezhetőségemet)😊
A listádra felírt bejegyzéseidnek száma nincs korlátozva – arra bíztatlak, hogy bátran engedd szabadon a gondolataidat, és írj le mindent, ami az eszedbe jut. Mindent!😊
E feladat célja nem más, mint megbocsátani magunknak azokért a dolgokért, amelyeket nem végeztünk el.😊
Szanszkrit mantra: :: Om Vardhanam Namah::
Az adományozás törvényének mantrája.
Központi gondolat: „Ma emlékeztetni fogom magam arra, hogy hálás legyek.”
Meditáció magyarul:
Meditáció angolul:
A meditáció szövege magyarul:
Üdvözöllek a 16. Napon!
A hálaérzet az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy kapcsolódjunk lelkünkhöz. Amikor hálát érzünk, az ego eláll az utunkból, és így lehetővé válik számunkra, hogy mélyebb szeretetet, együttérzést és megértést tapasztaljunk meg. Az igazi hála az egyik legerőteljesebb módja annak is, hogy több jótéteményt vonzzunk be az életünkbe. A hálával mintha azt mondanánk az Univerzumnak, hogy “Még kérek ugyanebből”. A hála független a helyzetektől, körülményektől, vagy személyes tapasztalatoktól. Amikor kapcsolódsz ehhez az igazi belső örömhöz, gyönyört fogsz megtapasztalni, minden ok nélkül. Boldog leszel csak attól, hogy életben vagy, nézed a csillagokat és méltányolod magát az élet csodáját.
Ahhoz, hogy hálát ébressz magadban, gondolj mindazokra a csodálatos ajándékokra, amelyeket élvezhetsz az életedben: feltöltő, szerető kapcsolatokat különleges lényekkel, a tested és termékeny elméd csodáját, és az anyagi kényelmet. Életed ilyen módon való méltánylása elsöpör minden hiány- és korlátozottság érzetet és a téged körülvevő pozitív dolgokra fókuszálja a figyelmedet. Rájössz, hogy minden, amit megtapasztalsz, ajándék. Mikor belépsz a hála erőterébe, figyeld meg ahogy melegség, szeretet, együttérzés és összetartozás érzés tölti el a szívedet. Lelj békességre abban a tudatban, hogy Isteni terv vezet Téged fejlődésed útján. Ismerd fel a jó magját minden helyzetben, és fogadd el életed minden pillanatát úgy, mint lehetőséget arra, hogy szeretet -teljesebb és hálásabb lénnyé válj.
Gondolj arra a sok dologra az életedben, melyeket méltányolsz. Azzal, hogy számba veszed életed ajándékait, és kifejezed az értük érzett háládat, további Bőséget áramoltatsz az életedbe. Azáltal, hogy megköszönsz mindent, amid van, és elkötelezed magad arra, hogy ezek megbecsülésében élsz, a Bőség teljes bizonyossággal fog áramolni hozzád. Ez a hála vonzereje.
Ahogy készülünk a mai meditációra, helyezd figyelmedet a szívedbe és elmélkedj el a mai központi gondolaton:
“Ma emlékeztetni fogom magam arra, hogy hálás legyek.”